Carpaccio vooraf.
De Carpaccio leek totaal niet op carpaccio maar kwam wel in de buurt van zeer gare rosbief. Redelijk dikke plakken, volledig grijs van kleur en de structuur van rosbief. Smakeloos en treurig op een bord voor 12,- euro.
Zeewolf als hoofdgerecht.
Biefstuk van de zee staat er onder, op de kaart.
Het ... lees verderstuk vis los van de saus: smakeloos met de structuur van een spons. Veel vocht van de vis op het bord terwijl deze was gebakken.
Overduidelijk dat deze biefstuk van de zee bevroren was geweest.
De frites geserveerd bij het hoofdgerecht waren helaas ook niet lekker.
Deze waren vol gezogen met frituurvet. In plaats van een knapperig goudgeel jasje, glazig en vet.
De witte huiswijn van mijn vriendin was gekoeld, die van mij was kamertemperatuur.
De wijnglazen worden waarschijnlijk ook gebruikt om sap te serveren aan kinderen, zo dik is het glas.
Alles bij elkaar zonde van het geld.
Wat wel positief is: de bediening is vriendelijk, de uitstraling van het restaurant is prettig en het natuurlijk fruitijs is erg lekker.


eten: 510 wijn: 5 service: 8 comfort: 7 decor: 8